2018-02-02 14:00
AIK Fotboll och D. Carnegie & Co i utökat samarbete

AIK Fotboll kan med stor stolthet och glädje meddela att klubben har tecknat ett avtal med Bostadsfastighetsbolaget D. Carnegie & Co över 2018 som innebär ett utökat samarbete.

Det nya avtalet mellan AIK Fotboll och D. Carnegie & Co innebär bland annat att D Carnegie & Co, med hjälp av AIK Fotbolls väl dokumenterade erfarenhet och expertis i ämnet, är fortsatt ansvariga för projektet nattfotboll som under 2018 kommer att genomföras på två orter. Parterna kommer även att utöka antalet planerade fotbollscamper i Storstockholmsområdet gentemot förra årets samarbete. D. Carnegie & Co kommer även att tillsammans med de ungdomar som deltar i fotbollscamperna medverka på AIK Fotbolls familjedag som genomförs varje sommar. D. Carnegie & Co kommer även efter samråd med AIK Fotboll att under 2018 kunna aktivera spelare från herr- och damtruppen vid vissa tillfällen.
- Detta samarbete har utvecklats på ett mycket positivt sätt för AIK Fotboll. Vi ser fram emot att bidra med vårt engagemang och kunnande samt att återigen möta ungdomarna i våra förorter, säger AIK Fotbolls tf vd Håkan Strandlund.
- Vi ser fram emot att fortsätta och dessutom skala upp det samarbete som vi har inlett sedan tidigare med AIK Fotboll med bra aktiviteter för barn och unga till våra hyresgäster. AIK är helt rätt som partner för detta med sin tydliga förankring i förorten, säger Björn Sundberg, kommunikationschef på D. Carnegie & Co.
AIK Fotboll och D. Carnegie & Co har arbetat tillsammans tidigare. Den 9 december 2016 meddelade parterna att man inledde ett samarbete där parterna åtog sig att under 2017 genomföra fyra större projekt tillsammans, exempelvis mjuka värden och aktivering för att utveckla några av Stockholmsregionens förorter.
D. Carnegie & Co är ett fastighetsbolag med bostäder i Storstockholmsregionen och andra tillväxtområden. Bolaget äger och förvaltar 18 000 lägenheter med inriktning på att äga långsiktigt, att ha ett stort fokus på nöjda hyresgäster och att investera för att utveckla både lägenheter och utemiljöer.
För mer information, kontakta:
Håkan Strandlund, tf vd AIK Fotboll
070 - 431 12 61, hakan.strandlund@aikfotboll.se
Björn Sundberg, kommunikationschef D. Carnegie & Co
070 - 587 26 81, bjorn.sundberg@dcarnegie.se

http://news.cision.com/se/aik-fotboll/r/aik-fotboll-och-d--carnegie---co-i-utokat-samarbete,c2444024

http://mb.cision.com/Main/14964/2444024/786248.pdf